Miért a Kunsági Cégjegyzék?

Könnyen Kezelhető

Fontos volt számunkra, hogy az oldal könnyen kezelhető legyen. Éppen ezért igyekeztünk azt úgy megformálni, hogy menürendszere és tartalma egyértelmű, logikusan felépített legyen. Oldalunk leghatékonyabban nagyobb méretű kijelzőkön használható, de szintén a könnyebb kezelhetőség érdekében mobil eszközökre is optimalizáltuk!

Gyors

Annak érdekében, hogy az oldal gyors IS legyen, lecsupaszítottunk róla minden sallangot, és felvérteztük a legmodernebb technológiákkal. Az oldal forráskódja, felépítése követi a legújabb szabványokat, képtömörítést használ, optimalizált, amivel ráadásul spórol a mobilinternetet használóknak is.

Pontos

Felhasználóink számára talán az egyik legfontosabb dolog, hogy az oldal pontos IS legyen. Éppen ezért az adatbázisban található adatokat folyamatosan frissítjük.

Biztonságos

Oldalunk része az úgynevezett SSL, ami egy speciális tanúsítvány angol nyelvű rövidítése. Lényege, hogy egy titkosított csatornát hoz létre az oldal és a felhasználók között, így a két fél között zajló kommunikációba, adatcserébe más harmadik személy nem képes "belehallgatni" és így a felhasználóról adatokat gyűjteni.

Reklámmentes

A reklámmentesség manapság már ritka dolognak számít. Oldalunk reklámmentességét elsősorban azok a cégek, vállalkozások, vállalkozók biztosítják, akik előfizetnek a megjelenésért, illetve azok a támogatóink, akik egyénileg járulnak hozzá az oldal támogatásához. Ezúton is köszönjük nekik!

Közösségi

Tisztában vagyunk azzal, hogy oldalunk számára a felhasználók a legfontosabbak! Ők, Ti vagytok azok, akik miatt az oldal létezik. Ti vagytok azok, akik használjátok, ha az oldal megfelelően működik: Könnyen Kezelhető, Gyors, Pontos, Biztonságos, Reklámmentes. Éppen ezért nekünk számít a véleményetek! Sőt, annak érdekében, hogy az oldal minél jobb legyen, a Ti segítségetekre is szükség van. Hibát találtál az oldalon? Esetleg nem releváns adatokat? Van egy ötleted, amivel jobbá tehetnénk az oldalt? Írj nekünk! Minden észrevételt, ötletet szívesen veszünk.

Gyakran Ismételt Kérdések:

Mi célt szolgál ez a weboldal?

A weboldal célja kettős. Egyrészt segít az embereknek (potenciális ügyfeleknek) megtalálni azt a vállalkozást, szolgáltatást amire szükségük van. Másrészt a vállalkozásokat, cégeket is összeköti egymással.

Hogyan működik ez a gyakorlatban?

A Kunsági Cégjegyzék weboldalán bármilyen vállalkozás/cég adhat fel hirdetést. A hirdetési felület tartalmazza a cég/vállalkozás nevét, címét, tevékenységi körét, illetve egyéb plusz adatokat. Ezeket az adatokat eltároljuk adatbázisunkban, amiben aztán bárki szabadon, díjmentesen kereshet.

Tegyük fel, hogy egy nemrég Kunhegyesre költözött lakos szeretné a nemrégiben vásárolt lakását felújítani. Ebben az esetben szüksége lesz például építőanyagokra, viszont nem ismeri a helyi boltokat, vállalkozásokat. A weboldalunkon található kereső segítségével rá tud keresni azokra a kulcsszavakra (például: építőanyag) amire szüksége van. A cégjegyzék ezután kilistáz minden olyan az oldalunkon hirdető céget amely építőanyagokat árul.

Másik példa: Egy építőipari kivitelező cég új telephelyet nyit Kunhegyesen, viszont nem ismeri a környék vállalkozásait, cégeit, amik számára potenciális ügyfelek lehetnének. Ebben az esetben a cégjegyzék segítségével ki tudja listázni Kunhegyes összes olyan vállalkozását, cégét melyek szerepelnek adatbázisunkban.

Mennyi ideig lesz elérhető a hirdetésem?

Minden hirdetés 1 teljes éven keresztül elérhető lesz a Kunsági Cégjegyzék adatbázisában. Ezután a hirdető eldöntheti, hogy szeretne-e hosszabbítani a következő évre.

Van lehetőségem több évre is előfizetni?

Igen!

Tudunk idő közben változtatni a hirdetésem adatain?

Természetesen! Célunk többek között egy naprakész adatbázis létrehozása és annak naprakészen tartása. Amennyiben változtatni szeretne a hirdetés alapadatain (Név, Település, Cím, Tevékenységi kör) a változtatások díjmentesek. Keretes illetve színes hirdetés esetében az extra adatokat tartalmazó hirdetési képek módosítása viszont feláras. A felár minden esetben a módosítás mértékétől függ. Akár a teljes grafika újraszerkesztése is megoldható. A kulcsszavak változtatása szintén feláras kulcsszavanként.

Mik azok a kulcsszavak és mi célt szolgálnak?

A kulcsszavak alkotják a Kunsági Cégjegyzék lelkét. Minden hirdető megadhat tetszés szerint néhány kulcsszót (ingyenes esetén 1db, keretes esetén 3db, színes esetén 10db) hirdetéséhez. A cégjegyzéket használó emberek (potenciális ügyfelek) pedig ezek alapján találhatják meg a számukra szükséges céget/vállalkozást/szolgáltatást. Minél több jól megválasztott kulcsszóval rendelkezik egy hirdetés, annál nagyobb az esélye annak, hogy a cég/vállalkozás és a potenciális ügyfelek között létrejön az összeköttetés.

Hogyan adhatok fel hirdetést?

Az alábbi táblázat tartalmazza az egyes csomagokat, és az azokhoz tartozó adatokat. A "Megrendelem" gombra kattintás után az oldal átirányít a "Kapcsolatok" menübe, ahol létrehoztunk egy webes üzenetküldőt. Ezen keresztül, vagy egyéb elérhetőségeinken keresztül veheted fel velünk a kapcsoaltot, és adhatsz le megrendelést.

Cégem rendelkezik saját weboldallal. Van lehetőség arra, hogy a weboldalt integráljuk a cégjegyzéken belül?

Igen, mivel igény merült fel ezzel kapcsolatban, ezért úgy döntöttünk, hogy kibővítjük az oldalt ezzel a szolgáltatással. Ez a szolgáltatás viszont csak SZÍNES hirdetés esetén elérhető.

Ugyan azon a címen két cégem is működik, különböző tevékenységi körökkel. Hirdethetem egyben a kettőt?

Igen, ilyen esetben erre adunk lehetőséget, viszont ha a két cég külön telephellyel rendelkezik, akkor értelem szerűen annak ellenére, hogy a tulajdonos ugyan az, nem tudjuk a két céget egybe tenni, mivel ez megtévesztő lenne a térképes jelölésen. Ilyen esetben a két céget külön kölün kell kezelni.

INGYENES HIRDETÉS KERETES HIRDETÉS SZÍNES HIRDETÉS
Alap Adatok Név, Település, Cím Név, Település, Cím Név, Település, Cím
Időtartam 1 év 1 év 1 év
Bővebb Adatok NINCS Fekete-Fehér kép Színes kép
Kulcsszavak 1 db 3 db 10 db (*1)
Webhelyre Vezető Link NINCS NINCS VAN
Mennyiségi Kedvezmény NINCS NINCS VAN (*2)
Ár 0 HUF

(bruttó)

6.000 HUF

(bruttó)

18.000 HUF

(bruttó)

*1: Lehetőség van szinte korlátlan számú kulcsszó hozzáadására. A szolgáltatás feláras, ára 500 HUF (bruttó) / db.

*2: Azok számára, akik egyszerre több céget / üzletet is szeretnének hirdetni, mennyiségi kedvezményt biztosítunk. Ebben az esetben az első cég / üzlet hirdetése teljes árú (18.000 HUF) minden további cég / üzlet pedig 14.000 HUF / db. (Ez több mint 20%-os kedvezményt jelent.) (A kedvezmény visszavonásig érvényes. Csak abban az esetben alkalmazható, ha minden cég / üzlet SZÍNES előfizetést kap.)